Bild från Nybohovsrestaurangen.
Sökknapp

Så här tycker några av våra kunder

"Tusen tack för all hjälp i samband med vårat bröllop! Lokalen var perfekt, dukningen var jättefin och maten alldeles underbar." - Lin och Jonas

"Tack för en helt perfekt kväll"

"...stormförtjusta i lokalen och utsikten..."

"Mycket ros för lokal och bemötande av er. Tack!"

"Det blev en fantastisk kväll och vi är supernöjda med valet av lokal. Deras mat är vi också mycket nöjda med, det var det flera gäster som kommenterade." - Jakob

“Tack för fin lunch. Maten var smakrik och servicen fungerade utmärkt!"

"Jättegod mat. Suverän personal. Ordning och reda" - Niclas

"Tack för god mat."

Ett familjeföretag med lång tradition

Mario

Efter att i 20 år arbetat som köksmästare på Stallmästaregården i Tore Wretmankoncernen bestämde sej vår far Walter Wirz för att starta eget.

Lotten föll på Nybohovsrestaurangen. Vi fastnade för den öppna ljusa lokalen där utsikten var storslagen och köket som var stort och välutrustat.

Det var 1976, sedan dess har vi gjort ett par stora renoveringar av lokalen och moderniserat köket.

MaddeNybohovsrestaurangen har hela tiden drivits som ett familjeföretag. Vi inriktade oss från början på att servera hemlagad husmanskost. Under 80 talet serverade vi 500 luncher i vår matsal och 500 luncher på catering till företag och servicehus runt om i Stockholm. Efterhand har vi utvecklat vår cateringverksamhet och festvåningsverksamhet.

När Walter 1992 beslöt sej för att dra sej tillbaka tog syskonen Mario och Madeleine Wirz över verksamheten. 2007 upphörde vi med vår lunchservering för att helt satsa på cateringen och uthyrning av festlokalen.

Vi har under åren samlat på oss stor erfarenhet. Vi vet vikten av att vara en flexibel och pålitlig samarbetspartner. Att få göra våra gäster nöjda är en stark drivkraft hos oss som också lett till att många kunder gärna återkommer.

Våra uppgifter

Nybohovsrestaurangen
Nybohovsbacken 50
117 64  STOCKHOLM

Telefon:
08-18 09 00

Mobil:
0708-18 09 08

Fax:
08-645 11 12

Epost:
nybohov@gmail.com

Hemsida:
http://www.nybohovsrestaurang.se


Postgiro:
92 75 37-1

Bankgiro:
764-6177

Organisationsnummer:
556178-3647


Vi innehar F-skattebevis