Bild från Nybohovsrestaurangen.
Sökknapp

Jul- och nyårsmenyer

Serveras endast i december.

0 :-

Jultallrik 2017

150 :-
  • Julknäckebröd & smör
  • Skivad julost
  • Inlagd sill
  • Ägghalva med räkor
  • Färskrökt lax med hovmästarsås
  • Julskinka med skånsk senap
  • Delikatessköttbullar
  • Rödbetsallad
  • Rökt julleverkorv
  • Kalvsylta
  • Kokt potatis
  • Rödkål
  • Levereras för uppvärmning i micro/ugn
 

Julbord 2017

220 :-
  • Julvört, julknäckebröd & smör
  • Skivad julost
  • Inlagd sill & senapssill
  • Ägghalva med räkor
  • Färskrökt skivad lax med hovmästarsås
  • Julskinka med Skånsk senap
  • Köttbullar & prinskorv
  • Rödbetsallad
  • Mix med rökt julleverkorv & kalvsylta
  • Rödbetor
  • Kokt potatis
  • Varm rödkål
  • Julgodis & klementiner
  • Beställning minst 15 pers
  • Extra tillägg pris/pp
  • Skärgårdssill 10.-
  • Sillsallad 10.-
  • Janssons frestelse 15.-
  • Enbärsgravad lax med örtagårdsås 20.-
  • Rökt renstek med pepparrotsgrädde 20.-
  • Revbensspjäll med äppelmos 15.-
  • Timmermanskorv 10.-
  • Ris a la Malta med saftsås 15.-
 

Nyårsbuffé 2017

350 :-
  • Kuvertbröd med smör & pestomjukost
  • Sallad med lyxräkor, hummerrött, champinjoner, tomat, isbergsallad och cognacs Rhode Islandsås
  • Ogenmelonklyftor med prosciutto
  • Glaserade små kalvfilémedaljonger på bädd av rostade medelhavsgrönsaker
  • Romansallad med pesto & pinjenötter och örtdressing
  • Kallrökta laxstrutar fyllda med pepparrotscreme
  • Krämig pastasallad med fetaost och crispigt bacon
  • Provencalsk paj med basilika, tomat och kalamatioliver
  • Brie & Cambozolaost med druvor och kex
  • Grand Marnierpanacotta med riven choklad