Bild från Nybohovsrestaurangen.
Sökknapp

Från bröllopsbuffé till Stockholm maraton

Vid KTH:s återkommande festligheter, Squalp och Quarnevalen, har vi haft nöjet att leverera cateringmat för upp till 1600 personer.

När Stockholm maraton gått av stapeln har vi bistått med funktionärsmat och 2000 smörgåsar.

Bröllopsmat ute

Till lantstället i Tungelsta levererade vi en bröllpsbuffé för 40 personer. Den avnjöts av familj och vänner till brudparet. Efter mat och tårta blev det denna underbara sommarkväll dans på verandan.

Bland våra kunder finns Riksarkivet dit vi levererar allt från konferens-kaffet till personalfester och deras stora 40 års jubileumsmiddag. Till hösten slinker även en och annan kräfta ner vid den årligen återkommande kräftskivan.

När Ekonomerna på Stockholms Universitet har sina festligheter levererar vi trerättersmiddagar till flera hundra personer. Vi är glada att de är nöjda och återkommer år efter år.

Vi har under många år levererat vällagad lunchmat till läkemedelsföretaget Tamro. När det har dragit ihop sej till firmafestligheter och julbord har vi självklart hjälpt till med matleveranserna.

Den Karibiska buffén vi serverade de 750 gästerna vid Stockholm Water Price var mycket uppskattad.

Nybohovsrestaurangen startade med catering 1976

Matlagning på gångNär vår far Walter Wirz startade Nybohovsrestaurangen 1976 var catering ett okänt begrepp hos gemene man. I dag är det något som de flesta kommer i kontakt med genom arbetet eller i privata sammanhang. Vår catering började med att våra lunchgäster ville ta med sej lunchmat hem och bjuda vänner på. De tyckte att det var ett bekvämt och prisvärt sätt att lösa matfrågan på. Med detta var vår cateringverksamhet igång.

Under åren har vi utvecklat och specialiserat oss på cateringen. Vi har en bred meny med allt från mingelmat, bufféer till tre-rättters middagar. Maten levereras / hämtas varm eller kall snyggt upplagd på fat.

BuffeVåra kunder är både företag och privatpersoner med sällskap allt mellan 10 -1000 personer. Vi lagar all mat själva från grunden.

Vi är nog böjda att hålla med våra lunchgäster från när det begav sej….” det är ett bekvämt och prisvärt sätt att lösa matfrågan på “.

Catering, så går det till

Kryss.pngGå in i vår meny och låt dej inspireras av våra mat-alternativ. Du kan självklart mixa menyerna och bufféerna som du vill. Byta ut, ta bort och lägga till. Kom gärna med egna önskemål så prissätter vi dem.

Kryss.pngRing eller mejla oss när du bestämt dej, eller vill rådfråga oss om menyn, leveranstider etc.

Kryss.pngBeställning bör göras minst en vecka före leverans. Kan vi så hjälper vi självklart till med kortare varsel. Slutbeställning av antal måltider görs tre dygn före leverans.

Kryss.pngVi levererar maten dit du vill ha den. Du kan även hämta din cateringmat hos oss. Betalning sker vid leverans alt. hämtning för privatpersoner. Företag faktureras.

Kryss.pngMaten levereras upplagd varm eller kall i serveringsskålar och på fat. Klar att ställas fram på bordet. Vill du kunna portionera ut maten så går det att få den i kantiner och på bleck.

Kryss.pngVi packar maten i termoboxar som håller värme 1-2 timmar efter leverans beroende på avstånd och maträtt. Omvänt fungerar de även som kylbox och håller på så sätt maten fräsch flera timmar efter leverans.

Kryss.pngÅterhämtning/lämning av emballage och uppläggningsfat sker efter överenskommelse. Vi sköter diskningen.

 

Alla våra priser är per person vid beställning av minst 10 portioner av samma rätt.

Bufféer är 15 portioner minimum.

Begär offert vid arrangemang över 75 personer.

Alla våra priser är inklusive moms.